ERZURUM / YAKUTİYE - Erzurum Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Erzurum Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
ÜNİVERSİTE MAH. FATİH SULTAN MEHMET BUL. ERZURUM IMAM HATIP LISESI BLOK NO 6/7 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Türkiye´ye öncü, dünyaya örnek. Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye´ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak. Our vision is to become a pioneering school in Turkey and a model for the world by developing individuals in the pursuit of leadership in academic, social and cultural aspects.
Misyon
Okulumuz Erzurum Kız AIHL´nin misyonu,öğrencilerimizin açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen bireyler olmalarını sağlamaktır. Our mission is to develop open-minded, reflective and principled individuals who accept an active role in seeking to make things better and prioritize change, set good role models for the society with moral sensitivity, contribute to the humanity, show leadership, and demonstrate risk-taking.
Öğretim Şekli :
Doğalgaz- Kalorifer