ERZURUM / YAKUTİYE - Erzurum Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Hedef YKS 2024 kapsamında yapmakta olduğumuz etkinliklerimize bir yenisini daha ekleyerek Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini ziyaret ettik.

Ara

Genç Nida Kız Öğrenciler Arası Hafızlık Yarışmasında okulumuzu temsil eden Beyzanur KARA Erzurum ikincisi oldu. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Öğrencilerimizin hazırladığı ''Genç Yazarlar'' dergimiz Aralık sayısı sizlerle. Dergimize okulumuz Web sitesinden ya da kütüphanemizden ulaşabilirsiniz. Dergimizde yazısı olan genç yazarlarımıza (Merve Topçu, Meryem Özkal, Kardelen İrem Dağdelen, Ceren Gültekin, Ayşegül Göktürk, Fatma Zehra Müjdeci, Zehranur Çelik, Özge Feride Güler, Zehra Öner, Sıla Doğan, Yaren Gündüz, Ebrar Yılmaz, Nehir Karamanoğlu, Maria Heydari, Nurbanu Toksoy, Nermin Gül Canpolat) ve danışman öğretmenimiz Demet Avcı'ya çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Yakutiye ilçe müftülüğünün düzenlemiş olduğu Peygamber Efendimiz -İman ve İstikamet- konulu deneme yarışmasında birinci olan öğrencimiz Yaren GÜNDÜZ'e birincilik hediyesi ilçe müftümüz Selim ŞAHİN'in okulumuzda katılmış olduğu programla takdim edildi.

Kas

YKS panomuz rehberlik servisimiz tarafından hazırlanmıştır.